BMW SERIA 6 catalog piese
Piese originale SERIA 6

În caz de defectare sau înlocuirea pieselor auto pentru automobilul dumneavoastră BMW SERIA 6, atunci foarte încrezut adresați-vă la noi. În magazinul nostru online sunt disponibile produse de la cei mai influenți producători. Termenul de garanție confirmă, piesele de schimb BMW SERIA 6, procurate în magazinul nostru online, vor fi fiabile o perioadă de timp îndelungată. Faceți comandă cu încredere, și doar în câteva zile veți putea înlocui piesa defectată.

Piese auto pentru BMW SERIA 6

01.2004 - 12.2010
10.1975 - 04.1989
Piese pentru BMW 6 Gran Turismo (G32)
06.2017 - ...

Top autopiese pentru BMW SERIA 6 la preț redus

Mașinile BMW Seria 6 se fabrică din 1976 până astăzi. Aceste mașini sunt produse în Germania, la uzina din Dingolfing. În 2009, modelul decapotabil al generației a treia a primit unul dintre cele mai importante premii de design, premiul Red Dot Design.

Istoria modelului BMW Seria 6

Debutul primei generații de maşini, E24, a avut loc în 1976 la Salonul Auto de la Geneva. Maşina avea caroserie coupe și a fost denumită Shark. Aceasta datorează aspectul original faimosului designer francez Paul Bracq. Pe parcursul celor 13 ani de producţie, maşina a fost restilizată de două ori.

În 2003 a început producția generației E63. Maşina a fost prezentată la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt am Main. Proiectul a fost dezvoltat sub coordonare lui Chris Bangle, una dintre cele mai proeminente figuri din istoria mărcii BMW.

BMW Seria 6 coupe, generația F13, a fost prezentată oficial publicului la sfârșitul anului 2010, la Salonul Auto de la Paris. Exteriorul modelului a fost elaborat de designerul iraniano-german Nader Faghihzadeh, iar interiorul a fost creat de Christian Bauer. În 2015, modelul restilizat avea barele de protecție într-o formă nouă și luminile de ceață cu LED-uri. Mai mult, au fost modificate forma și poziția semnalizatoarelor din spate.

Caracteristicile modelului BMW Seria 6 (G32)

Prezentarea mașinii din noua generație a avut loc în 2017 la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt am Main. Vehiculul a fost introdus în caroserie cu cinci uși. Maşina are uși fără ramă. În plus, capacele din aliaj de 19 inchi, lămpile de ceață cu LED-uri și luminile din spate sunt incluse în dotarea de bază.

În designul interior al mașinii, de cea mai mare importanță a fost confortul șoferului și al pasagerilor. Modelul liftback Seria 6, G32, este echipat cu o trapă panoramică și cu scaune cu încălzire în față și are un sistem de climatizare cu două zone, pachetul Ambient Air (ionizator de aer și odorizant), tapițerie din piele şi volan încălzit.

Dotările standard ale maşinii includ sistemul ConnectedDrive cu dispozitiv de încărcare wireless, display color BMW Head-up cu acces la Internet. Lista opțiunilor suplimentare ale modelului BMW Seria 6, modelul G32, a fost extinsă ca să includă noi echipamente, în special sistemul Personal CoPilot și sistemul de asistență la parcare de la distanță Remote Control Parking.

Cum să cumpărați online piese auto BMW Seria 6

În magazinul online Autopieseonline24.ro, există o gamă imensă de piese de schimb pentru această mașină. Avem prețuri mici pentru toate produsele și organizăm frecvent promoții şi lichidări de stoc. De aici puteți cumpăracu adevărat ieftin etriere de frână, filtre de combustibil, bujii și multe alte accesorii. Trebuie doar să răsfoiţi catalogul de piese auto pentru Seria 6 ca să găsiţi la prețuri accesibile toate piesele necesare. Cumpăraţi online profitabil – comandaţi chiar acum de pe Autopieseonline24.ro.

Magazin de piese de schimb pentru BMW SERIA 6

 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 540 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru autopiese pentru BMW SERIA 6
 • Achiziţionarea auto piese BMW SERIA 6 prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto pentru BMW SERIA 6 plătite prin intermediul Visa Card
 • Piese auto de calitate înaltă BMW SERIA 6 plătite prin intermediul American Express
 • Pieselor auto BMW SERIA 6 plătite prin intermediul PayPal
 • Transfer Bancar
Coş
#
Coșul dvs. este gol