BMW SERIA 5 catalog piese
Piese originale SERIA 5

În caz de defectare sau înlocuirea pieselor auto pentru automobilul dumneavoastră BMW SERIA 5, atunci foarte încrezut adresați-vă la noi. În magazinul nostru online sunt disponibile produse de la cei mai influenți producători. Termenul de garanție confirmă, piesele de schimb BMW SERIA 5, procurate în magazinul nostru online, vor fi fiabile o perioadă de timp îndelungată. Faceți comandă cu încredere, și doar în câteva zile veți putea înlocui piesa defectată.

Piese auto pentru BMW SERIA 5

09.1995 - 06.2003
12.2001 - 03.2010
12.1987 - 11.1995
06.1980 - 12.1987
03.1972 - 08.1981
09.2016 - ...
BMW 5 Touring (G31)
03.2017 - ...

Top autopiese pentru BMW SERIA 5 la preț redus

BMW Seria 5, maşini elegante din clasa business, a intrat în producție în 1972 și se fabrică şi în prezent. Maşinile sunt asamblate în Germania, India, China, Egipt, Thailanda, Rusia şi în alte ţări. Modelul a obţinut de mai multe ori premii prestigioase. Spre exemplu, a fost între 1997 și 2002 printre cele mai bune 10 mașini timp de șase ani, potrivit revistei Car and Drive. Revista americană Motor Trend l-a numit în 1997 cea mai bună maşină de import a anului, iar revista britanică What Car? i-a acordat titlul de „Maşina Executive a Anului” din 1997 până în 2002. Modelul este pe locul al doilea ca volum de vânzări dintre toate modelele producătorului.

Istoria modelului BMW Seria 5

Până în prezent, au fost lansate șapte generații și trei restilizări ale modelului. E12, sedanul primei generații, a fost lansat în 1972. E28, mașinile din generația doua, au fost primele din istoria companiei echipate cu motoare diesel.

Reprezentantele celei generației a treia, E34, au fost primele mașini din această serie cu tracțiune integrală. Producția de automobile sedan și break în cinci uși BMW Seria 5 (E39) a început în 1995. Componentele suspensiei folosite la aceste mașini erau făcute din aluminiu. Din acest motiv, greutatea maşinii s-a redus, ceea ce a dus la îmbunătăţirea direcției.

În 2010, a avut loc debutul sedanului F10 la Salonul Auto de la Leipzig. Modelul a primit premiul Red Dot Design.

Caracteristicile modelului BMW Seria 5 (G30 /G3)

În februarie 2017, sedanul Seria 5 din a șaptea generație, modelul G30, a debutat la Salonul Internațional Auto Show al Americii de Nord din Detroit. La Salonul Auto de la Geneva din martie 2017 a fost prezentat publicului break-ul cu cinci uși din a șaptea generație, modelul G31.

Caroseria sedanului era făcută din aluminiu și din oțel de înaltă rezistență. Din acest motiv, deşi are dimensiuni mai mari, mașina are cu aproape 100 kg mai puțin decât predecesoarea ei, 10.

Aspectul mașinilor BMB Seria 5 din noua generație nu s-a schimbat foarte mult. Caracteristicile distinctive erau grila mare a radiatorului şi farurile prelungite cu LED-uri.

Habitaclul este dotat cu sistemul iDrive cu ecran tactil de 10,25 inchi. Consola centrală se află în fața şoferului și poate include sisteme de control prin voce și gesturi. Echipamentul tehnic al mașinii include numeroase sisteme avansate de asistență pentru șoferi. Spre exemplu, sunt disponibile funcții precum ParkNow (găsește, rezervă și plătește parcarea).

Cum să cumpăraţi online piese auto BMW Seria 5

În magazinul online Autopieseonline24.ro, există o gamă largă de piese auto pentru mașina dvs. De aici puteți să cumpăraţi online componente ieftine de la producătorii celebri. În catalogul pieselor auto pentru Seria 5 există plăcuțe de frână, filtre de aer și alte consumabile și accesorii de calitate. Oferim frecvent reduceri, ca să puteți face achiziții și mai profitabile. Alegeți să economisiţi – comandați chiar acum piese auto de pe Autopieseonline24.ro.

Magazin de piese de schimb pentru BMW SERIA 5

 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 540 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru autopiese pentru BMW SERIA 5
 • Achiziţionarea auto piese BMW SERIA 5 prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto pentru BMW SERIA 5 plătite prin intermediul Visa Card
 • Piese auto de calitate înaltă BMW SERIA 5 plătite prin intermediul American Express
 • Pieselor auto BMW SERIA 5 plătite prin intermediul PayPal
 • Transfer Bancar
Coş
#
Coșul dvs. este gol