BMW SERIA 1 catalog piese
Piese originale SERIA 1

În caz de defectare sau înlocuirea pieselor auto pentru automobilul dumneavoastră BMW SERIA 1, atunci foarte încrezut adresați-vă la noi. În magazinul nostru online sunt disponibile produse de la cei mai influenți producători. Termenul de garanție confirmă, piesele de schimb BMW SERIA 1, procurate în magazinul nostru online, vor fi fiabile o perioadă de timp îndelungată. Faceți comandă cu încredere, și doar în câteva zile veți putea înlocui piesa defectată.

Piese auto pentru BMW SERIA 1

Top autopiese pentru BMW SERIA 1 la preț redus

BMW Seria 1 a apărut în 2004 în gama de modele a mărcii. Maşinile sunt fabricate în fabricile companiei din Leipzig și Regensburg, Germania. Modelul este foarte popular, în 2008 vânzările lui reprezentând 20% din totalul vânzărilor companiei. O asemenea cerere ridicată este ușor de explicat: este un vehicul compact, cu aspect elegant și nivel scăzut al consumului și emisiilor de CO2.

Istoria modelului BMW Seria 1

Debutul hatchback-ului în cinci uși E87 s-a desfăşurat la Salonul Internațional de la Paris (Le Mondial de l’automobile de Paris) în toamna lui 2004. Compania a realizat un concept al maşinii electrice ActivE pe baza coupe-ului E82 (reprezentantul următoarei generații) și l-a lansat în 2010.

În 2011, modelul hatchback BMW Seria 1 în cinci uși, F20, a fost prezentat la Salonul Internațional de la Frankfurt (Internationale Automobil-Ausstellung). Unele versiuni aveau tracțiunea integrală.

În total, până în 2017 au fost lansate două generații ale modelului și trei restilizări. În 2017, compania BMW Brilliance Automotive Ltd (o asociație între BMW și Brilliance Auto) a început să producă sedanul Seria 1, modelul F52. Mașina este fabricată în China și este disponibilă doar pe piața din China.

Caracteristicile modelul BMW Seria 1 (F20)

Debutul versiunii restilizate a celei de-a doua generații, F20, s-a petrecut la Salonul Auto de la Geneva (Internationaler Auto-Salon Genf) în primăvara anului 2015. Acest hatchback în cinci uși se caracterizează prin grila lată a radiatorului și faruri mari cu LED-uri. Designerul a revizuit forma celei de-a cincea uşi, datorită căreia partea din spate a mașinii a început să arate mai sofisticat.

În urma restilizării, aceste modele din Seria 1 aveau interior modernizat și echipament îmbunătățit. Astfel, finisajele de bază al mașinii includ volanul din piele, sistem de climatizare cu două zone şi Parktronic. În plus, dotarea de bază include şi sistemul multimedia Radio Professional și sistemul de comandă iDrive cu un ecran de 6,5 inchi.

Cum să cumperi online piese auto BMW Seria 1

Vreți să cumpărați ieftin piese de schimb pentru acest model de maşină? Cu Autopieseonline24.ro este posibil. În catalogul nostru de piese auto pentru BMW Seria 1, veți găsi prețuri foarte mici pentru etriere de frână, filtre de cabină, ștergătoare de parbriz și multe alte piese de schimb de la cei mai buni producători. Deveniți acum client al magazinului online Autopieseonline24.ro și benficiați de toate avantajele cumpărăturilor profitabile online!

Magazin de piese de schimb pentru BMW SERIA 1

 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 540 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru autopiese pentru BMW SERIA 1
 • Achiziţionarea auto piese BMW SERIA 1 prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto pentru BMW SERIA 1 plătite prin intermediul Visa Card
 • Piese auto de calitate înaltă BMW SERIA 1 plătite prin intermediul American Express
 • Pieselor auto BMW SERIA 1 plătite prin intermediul PayPal
 • Transfer Bancar
Coş
#
Coșul dvs. este gol