catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
27-9718
Coșul dvs. este gol

Bec faza scurta auto LED și Xenon

Automobil Bec far LED și Xenon, Xenon și LED în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bec far de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Becuri far auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bec faza scurta LED și Xenon
 • Mașină Becuri far LED și Xenon plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Becuri faruri schimbare Xenon și LED plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Bec far Xenon și LED plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Becuri far plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Becuri
 • Auto Bec far ceata magazin

  Bec far ceata

 • Lumini interioare pentru automobilul tău ieftine online

  Lumini interioare

Înlocuiți dispozitivul Bec faza scurta defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bec faza scurta

Becuri incandescente pentru faruri frontale: avantaje, caracteristici de funcționare

Becurile incandescente pentru farurile frontale sunt destinate pentru iluminarea drumului și lateralelor acestuia în condiții de vizibilitate slabă, cum ar fi de exemplu noaptea sau pe timp de ceață. Se mai folosesc și pentru a face vehiculul mai vizibil pe timp de zi.

Principiul de operare

Becul incandescent constă dintr-un balon de sticlă, în interiorul căruia se află firele de contact conectate printr-un filament. Acesta din urmă este realizat în formă de spirală, din materiale cu temperatură de topire înaltă, de obicei din wolfram. La trecerea curentului electric prin el, acesta este capabil să emită lumină. La baza becului se găsește soclul metalic, pentru fixarea becului în dulie și pentru alimentarea cu curent electric a firele de contact.

Farurile auto sunt adesea echipate cu becuri cu două filamente. Construcția acestora presupune un ecran special (reflector) care blochează parțial fasciculul de lumină a filamentului mai slab.

Sfaturi despre alegerea, utilizarea și înlocuirea lor

 • În medie, durata de viață a componentelor este de aproximativ 300-400 de ore. De obicei, becurile trebuie înlocuite atunci când se ard. Cum intensitatea acestor piese poate scădea cu timpul. Se recomandă înlocuirea amândurora în același timp.
 • Atunci când alegeți componentele, țineți cont de specificațiile vehiculului. Dacă alegeți un soclu nepotrivit, nu veți putea instala becul. Iar folosirea becurilor cu un număr de wați mai mare decât cel standard poate duce la topirea reflectorului farului și defectarea firelor.
 • Atunci când înlocuiți elementele de iluminare, asigurați-vă că terminalele din soclul acestora sunt funcționale, la fel ca și firele. O conexiune electrică îndoielnică duce adesea la arderea becului.

Defecțiuni ale becurilor incandescente pentru farurile frontale, cauze și simptome

 • Arderea sau ruperea filamentului din wolfram. În urma îmbătrânirii naturale, filamentul se subțiază, fapt ce ulterior duce la distrugerea completă a acestuia. Arderea prematură poate fi cauzată de schimbările de tensiune din sistemul electric. De asemenea, defecțiunile sunt adesea cauzate de șocurile intense, cum ar fi în timpul coliziunii. Simptomul ruperii filamentului este reprezentat de lipsa luminii la aprinderea becului. În plus, ruperea acestuia este ușor de remarcat la examinarea becului.
 • Întunecarea. Fumul produs de filamentul de wolfram încălzit se depune pe balonul de sticlă, cu timpul becul devenind mai puțin transparent. În consecință, scade luminozitatea becului.
 • Lipsa contactului în interiorul becului. Acest defect poate fi determinat de tensiunea instabilă din circuitul electric sau de deteriorarea mecanică. Posibilele semne sunt: pâlpâirea farurilor, stingerea periodică a acestora pe drumuri denivelate, lumină slabă sau lipsa acesteia.

Autopieseonline24.ro este locul ideal de unde puteți cumpăra piese auto

Mulți proprietari auto s-au convins deja singuri că este convenabil să cumpere becuri incandescente pentru faruri frontale din magazinul nostru online. În catalogul nostru veți găsi o gamă vastă de produse de la toți producătorii renumiți. Astfel, veți găsi ușor piesa auto necesară. Prețurile noastre accesibile vă vor ajuta să economisiți. Datorită aplicației noastre mobile veți fi primul care află despre noile produse și oferte speciale.

Informațiile utile privind funcționalitățile, cauzele disfuncționalităților, diagnosticarea și intervalele de înlocuire

Selector Bec far pentru