Piese auto pentru ASTON MARTIN

ASTON MARTIN catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru ASTON MARTIN dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese automobil ASTON MARTIN DB7
DB7 Începând cu anul 01.1994
Piese pentru maşina ASTON MARTIN ONE-77
ONE-77 Începând cu anul 06.2010
Auto piese ASTON MARTIN DB6
DB6 Începând cu anul 10.1964
Piese de schimb ASTON MARTIN VANTAGE
VANTAGE Începând cu anul 10.2005
Piese masina ASTON MARTIN RAPIDE
RAPIDE Începând cu anul 03.2010
Piese automobil ASTON MARTIN DB11
DB11 Începând cu anul 10.2016
Piese auto ASTON MARTIN CYGNET
CYGNET Începând cu anul 04.2011
Piese de schimb ASTON MARTIN DBS
DBS Începând cu anul 09.2007
Piese masina ASTON MARTIN DB9
DB9 Începând cu anul 01.2004
Piese automobil ASTON MARTIN VIRAGE
VIRAGE Începând cu anul 04.1987
Piese auto de schimb ASTON MARTIN VANQUISH
VANQUISH Începând cu anul 09.2001
Piese de schimb ASTON MARTIN V8
V8 Începând cu anul 01.1969
Pieselor auto originale ASTON MARTIN

Piese auto pentru ASTON MARTIN online

Aston Martin este o marcă engleză, sub care se produc mașini sport luxoase. Ea fost înființată în 1913 de către Lionel Martin și Robert Bamford. În 2013, ea semna un acord de colaborare strategic cu corporația Daimler AG, astfel încât noile cercetări și dezvoltări se realizează împreună. Autovehiculele Aston Martin au câștigat numeroase competiții sportive, inclusiv primul loc la cursa de 24 h de la Le Mans, în anul 2008.


Autovehiculele Aston Martin

Majoritatea mașinilor sunt asamblate manual. Prin urmare este garantată calitatea excelentă a asamblării, precum și calitatea tuturor pieselor Aston Martin. Sub capot fiecărui automobil se află o plăcuță din bronz cu numele tehnicianului responsabil de acel exemplar. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege culoarea interiorului, elemente decorative personalizate, precum printuri sau modele, și deasemenea să își personalizeze pe cât posibil exteriorul.

Gama de modele a companiei constă din mașini sport cu caroserie coupe, decapotabilă și roadster. Sunt disponibile și sedane, precum și hatchback-uri cu trei uși.


Avantajele autovehiculelor Aston Martin

  • Design exterior deosebit. Liniile caroseriei și panourile spectaculoase conferă mașinii un aspect dinamic și elegant în același timp, iar partea frontală masivă, cu faruri înguste și alungite fac mașinile acestui brand recognoscibile. Jantele multi-spițe de 20 inchi, anvelopele cu profil jos, și etrierele vopsite în culori aprinse subliniază caracterul sport al acestor autovehicule. Elementele exterioare nu sunt doar ornamente: splitter-ul și difuzorul spate din carbon distribuie fluxul de aer pe sub mașină, sporind stabilitatea acesteia și reducând coeficientul de rezistență.
  • Caracteristici dinamice excelente. Unul dintre cele mai impresionante modele a mărcii - Vanquish S - este rezultatul multor ani de experiență a companiei în producția de mașini sport de lux și întruchipează filosofia brandului. Echipată cu un motor de 6 litri și 12 cilidri, această mașină poate atinge până la 323 km/h și accelerează cu 100 km/h în doar 3.5 secunde. Transmisia în opt trepte contribuie la îmbunătățirea caracteristicilor dinamice și de tracțiune ale autovehiculului și permite schimbarea instantanee, în doar 130 milisecunde, a vitezei.
  • Interior luxos. Datorită scaunelor din piele, încălzite și acționate electric, cu funcție de memorie a poziției, chiar și călătoriile pe distanțe lungi sunt foarte confortabile. Iar comutatoarele din sticlă, inserțiile din lemn sau multicolore oferă habitaclului un stil unic.

Cele mai bune piese Aston Martin

Dacă doriți să achiziționați ieftin cele mai calitative componente pentru mașina dumneavoastră, vă recomandă să cumpărați piese Aston Martin în magazinul nostru online. Plasați cererea dumneavoastră online, iar specialiștii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a vă ajuta să alegeți piesele de schimb necesare, să plasați comanda, informându-vă, deasemenea, despre promoțiile și reducerile noastre.

Coş
#
Coșul dvs. este gol