catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

KONI Amortizoare internet magazin

Amortizoare față de la KONI - piese auto originaleKONI Amortizoare față si spate în calitate top la preț redus
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Economisiți din costul de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 570 RON, cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu gaj.
 • Gamă variată
  În prezent, gama noastră de produse dispune de peste 1.000.000 de piese auto.
 • Livrare rapidă

  Modalități de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru test KONI Amortizoare față
 • Achiziţionarea KONI Kit amortizoare spate si față prin intermediul PayPal
 • Catalog KONI Telescop spate prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Achiziţionarea KONI Amortizor față si spate prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Catalog KONI Kit amortizoare prin intermediul american express
 • Transfer Bancar
Recenzii KONI Telescoape
KONI: Notele producătorului
7.79/10

(Recenzii-46)

7.79 /10

Recenzii - 46

10 (13)
9 (10)
8 (10)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +100 Avantaje Dezavantaje 0-
Costul produsului +37 -
Calitatea produsului +24 -
Calitatea ambalajului +7 -
Producător +13 -
Garanție +19 -
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Amortizoare față si spate de la KONI - Produse de top la preţuri reduse Categorii de top KONI
 • Set suspensie arcuri elicoidale amortizoare Set suspensie arcuri elicoidale amortizoare
 • Amortizor directie Amortizor directie

Aflați mai multe lucruri despre amortizoarele marca Koni

În anul 1857 a început istoria companiei olandeze cu confecționarea harnașamentelor pentru cai. Fabricarea de amortizoare marca Koni a debutat la finalul celui de -al doilea război iar în anul 1948 a fost patentat primul amortizor cu tubulatură dublă ajustabil. Aceasta firmă aparține din anul 1972 concernului ITT; filiale lor sunt amplasate în mai multe de 35 de țări iar produsele companiei aparțin segmentul de prețuri premium.

Tipuri

 • STR.T. Puteți achiziționa amortizoare marca Koni din această linie la prețuri relativ ieftine iar acest lucru se datorează în mod special absenței sistemului de amortizare forțată. Aceste amortizoare cu dublă tubulatură și amortizare pe gaz la presiune mică își dovedesc eficiența mare chiar și în cazul în acre mașina rulează la viteze mari.
 • Special. Acestea se recomandă pentru montarea în minivan-uri și asigură o abilitate a menținerii stabilității bune a mașinilor pe drumuri. Linia include amortizoare pe gaz, cu tubulatură simplă sau dublă care poate avea amortizare forțată fără trepte sau până la trei poziții de ajustare.
 • Sport. Acestea sunt fabricate pentru condusul extrem, asigurând o balansare minimă chiar și atunci când se realizează manevre bruște. Acestea sunt piese încărcate cu gaz care pot fi atât mono cât și bi-tubulare. Amortizoarele sunt dotate cu sistem de amortizare forțată; ajustarea se poate realiza fără a demonta piesa.
 • FSD. Acestea sunt amortizoare auto-reglabile cu tubulatură dublă și încărcate cu gaz. Ele se adaptează la specificațiile suprafeței drumurilor și asigură un șofat lin. Piesele se pot folosi chiar și pe mașinile care rulează în mod regulat în condiții de off-road.
 • Heavy Track. Aceste serii includ piesele ajustabile cu tubulaturi mono sau duble. Ele pot asigura stabilitatea bună a mașinilor cu tracțiune integrală și, de asemenea, a vehiculelor care au capacitate mare de încărcare.
 • Raid. Acestea sunt componente cu tubulatură dublă și încărcate cu gaz și sunt dotate cu un sistem de ajustare pentru amortizare forțată și rezervoare mărite pentru colectarea de ulei ce va apare atunci când mașina este rulată în condiții extreme. Aceste amortizoare se potrivesc a fi montate chiar și la mașinile care participă în raliurile off-road.
 • Trackday. Aceste piese încărcate cu gaz au concept de tubulatură mono și un sistem de ajustare rigidă cu 8 poziții. Acest lucru permite crearea unei suspensii adaptată la stilul dvs de șofat.

3 lucruri despre amortizoarele marca KONI

 1. Amortizoarele companiei sunt prevăzute în fabricarea unor mașini ca făcând parte din echipamentul original. iar munca pentru crearea de componente pentru noul model începe imediat după lansarea lui.
 2. Piesele au fost supuse unui control de calitate strict iar produsele fabricate sunt certificate în conformitate cu standardele ISO 9001:2000 și ISO 14001.
 3. După asamblare fiecare amortizor este supus unei testări dinamice cu un program computerizat care simulează diverse condiții de conducere.

Autopieseonline24.ro — asistentul dvs online din lumea pieselor auto de schimb

Un sortiment bogat de piese auto de schimb de la cele mai de renume companii producătoare vă așteaptă în magazinul online Autopieseonline24.ro. Mai mult decât acest lucru, noutățile brandurilor de top din branșă sunt incluse în mod constant în catalogul nostru. Noi vă vom asigura o livrare rapidă și vom oferi prețuri convenabile. Autopieseonline24.ro este terenul achizițiilor de succes.

Coş
#
Coșul dvs. este gol