Introduceți-vă adresa de email pentru a ne oferi posibilitatea de a vă anunța de îndată ce articolul va fi din nou disponibil. Pentru a fi sigur că aceasta este piesa de schimb corectă, vă rugăm să includeți VIN-ul autovehiculului dvs. sau numărul corespunzător articolului. Vom încerca să găsim piesa de schimb corectă pentru dvs.!

Ar putea să vă intereseze și
Găsiți Paravânturi auto potrivite mașinii dumneavoastră

Deflectoarele de geam previn pătrunderea murdăriei, curenților de aer, razelor solare sau stropilor de ploaie în habitaclu prin geamul deschis. Acestea sunt instalate la geamurile laterale, în partea de sus a cadrului ușilor.

Tipuri de deflectoare de geam

După model de prindere, se deosebesc următoarele tipuri de deflectoare:

  • Atașabile. Acestea se pot atașa cu o bandă autoadezivă dublă de partea exterioară a deschiderii ușii, sau cu o bandă adezivă acrilică, localizată între cadru și elementul de etanșare. Prima metodă este cea mai simplă, dar mai puțin fiabilă.
  • Inserabile. Aceste produse se instalează prin prinderea marginii lor în aceeași adâncitură din care vine și geamul. Asemenea deflectoare arată mai estetic, dar pot deranja anumite sisteme de acționare a geamului, nepermițând închiderea completă a geamului. Mai mult, aceste elemente nu se recomandă a fi montate la mașinilor echipate cu geamuri electrice cu sistem de siguranță anti-prindere.

După materialul de producție, deflectoarele pot fi:

  • Din plastic. Sunt foarte flexilibile.
  • Din metal cromat. Se remarcă prin durabilitate.
  • Combinate. Sunt produse din plastic, cu marginea cromată.

Deflectoarele se vând și la set. Acesta poate conține două bucăți - doar pentru geamurile laterale frontale, sau patru - pentru toate geamurile.

Instrucțiuni de utilizare a deflectoarelor de geam

Instalare acestor produse poate fi realizată și de sine stătător. Înainte de instalare, asigurați-vă că dimensiunile și forma deflectoarelor se potrivește perfect parametrilor mașinii dumneavoastră și nu deranjează mecanismul de acționare a geamului.

Produsele trebuie instalate doar pe suprafețe curate și la temperaturi peste zero grade. Se recomandă degresare în prealabil a cadrelor ușilor, cu o lavetă îmbibată în spirt. Acest lucru va asigura o mai bună adeziune a produsului.

După montare asigurați-vă că articolul este bine fixat. Un deflector prins slab poate fi rupt în timpul mersului sau la un vânt puternic. În acest caz, riscați să vă deteriorați nu doar propria mașină, ci și pe cea a altor participanți la trafic.

Produsele nu necesită întreținere specială, putând fi curățate în același fel ca și caroseria mașinii - cu un burete și agenți de curățare speciali. De obicei, deflectoarele rezistă foarte bine la spălatul automat, însă dacă nu sunt prinse bine se pot rupe sub presiunea puternică a apei.

Asistență profesionistă Autopieseonline24.ro

În catalogul nostru veți găsi doar piese de calitate înaltă. Datorită prețurilor mici și promoțiilor regulate, veți putea cumpăra deflectoare de geam foarte ieftin. Cumpărați deflectoare de geam online chiar astăzi și bucurați-vă de călătorii plăcute în orice vreme!

Coş
#
Coșul dvs. este gol