Piese auto DACIA

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru DACIA dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Pieselor auto DACIA LOGAN
LOGAN Începând cu anul 09.2004
Piese auto DACIA SOLENZA
SOLENZA Începând cu anul 02.2003
Piese de schimb DACIA SANDERO
SANDERO Începând cu anul 06.2008
Piese de schimb pentru automobile DACIA DUSTER
DUSTER Începând cu anul 04.2010
Piese masina DACIA LODGY
LODGY Începând cu anul 03.2012
Pieselor auto DACIA DOKKER
DOKKER Începând cu anul 11.2012
Pieselor auto originale DACIA

DACIA Piese auto online

Sub marca română Dacia, care intră în componența concernului Renault, se produc aproape toate modelele de autoturisme ale gigantului francez. Pentru automobilele Dacia sunt caracteristice prețuri reduse și întreținere ușoară.

Automobile Dacia

Denumirea sa brandul a moștenit de la etnonimul lui Dacia, care în antichitate îl folosea pentru a desemna teritoriul de azi al României. Primul autoturismul sub acest nume a fost lansat în uzina, deschisă cu ajutorul concernului Renault în anul 1967.

De la început a fost planificat de a stabili pentru întreprinderea română producerea automobilelor franceze autorizate. Dar mai târziu Dacia s-a îndepărtat de Renault și a lansat automobilul său propriu — sedan Nova cu motorul situat transversat. Mașina putea să accelereze pînă la 160 km/h.

În anul 1999 Dacia a trecut sub control Renault, devenind filiala lui. Fuziunea companiilor a fost marcată de lansarea modelului Dacia Logan, care a devenit cel mai de succes proiect al mărcii române.

De-a lungul istoriei companiei sub acest brand se produceau automobile cu diferite tipuri de caroserie. Ca conceptcar în timpul său au fost prezentate limuzina, coupe și cabriolet. Astăzi în gama de Dacia sunt sedane, hatchback-uri de trei și de cinci uși, break-uri, pick-up-uri, minivane și crossovere compacte.

Avantajele Daciei
  • un nivel înalt de potrivire pentru reparații;
  • cutie de viteze eficientă și fiabilă;
  • indicatorii excelenți de manevrabilitate și guvernare;
  • motorul de încredere;
  • garda la sol mare
  • preț mic și accesibilitatea pieselor de schimb;
  • economia.

Automobilele, create de către Dacia, se referă la clasa bugetară. Dar aceasta nu înseamnă, că producătorul a decis să economisească pe securitate. Ba dimpotrivă: în modelele de ultimele generații construcția caroseriei și ușilor a fost substanțial consolidată, folosind coaste și alte elemente amplificate.

Cele mai bune piese auto Dacia

De regulă, condițiile, în care se folosesc automobilele ieftine, sunt aproape extreme. Acest lucru duce la faptul, că modelele bugetare Dacia mai des ies din funcție și cer o atenție sporită din partea proprietarului mașinii.

Automobilele brandului dat sunt în mare cerere, acesta este motivul de ce să cumpărați piese de schimb pentru Dacia nu este deficil. Dar noi, în afară de o gamă mare de produse, garantăm cinstea și corectitudinea.

Site-ul nostru propune piese auto pentru Dacia de o calitate înaltă, alegerea mare de combustibile și livrare rapidă. Personalul magazinului va ajuta să nu vă pierdeți în multitudinea pieselor și va povesti despre reduceri și oferte de economisire!